Houten Jaloezieën van 300 cm breed

Houten Jaloezieën van 300 cm breed

300 cm breed

Houten jaloezieën van XL Houten Jaloezieën  kunnen besteld worden met een breedtemaat van 300cm. Jaloezieën van 300 cm breed worden vaak gebruikt bij zeer grote voorramen en schuifpuien. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of serre. Ook voor kantoren en andere professionele inrichtingen zijn deze jaloezieën uitermate geschikt. Al onze jaloezieën worden op maat gemaakt en kunnen dus ook in de gewenste breedte van 300cm geleverd worden.

Breedtes tot 360 cm

XL Houten Jaloezieën onderscheid zich van andere webshops doordat wij onze 50 mm Baseline houten jaloezieen aanbieden tot breedtes van 360 cm. Tevens kunt u de producten op twee vaste dagen in de week kunt komen bekijken in onze showroom. Buiten de 2 vaste dagen is er de mogelijkheid om op afspraak op andere momenten onze showroom te bezoeken.

50 mm Baseline jaloezieën

De 50 mm Baseline jaloezieën die we aanbieden in de webshop zijn leverbaar tot een maximale breedte van 360 cm. Bij deze breedte leverbaar tot een maximale hoogte van 160 cm. Bij smallere breedtes zijn hogere hoogtes leverbaar. De Baseline is ook leverbaar in een 65 mm lamel met een maximale breedte van 270 cm. Hierbij geldt een maximale hoogte van 220 cm. Ook zijn bij de 65 mm lamel bij smallere breedtes hogere hoogtes leverbaar.

Premium series

Voor grotere afmetingen ( max. 360 breed x 300 hoog ) in 50 of 65 mm lamel komt u in de Premium series. Deze zijn te bekijken in de showroom. Deze jaloezieën zijn gemaakt van een lichtere houtsoort waardoor deze tot grotere oppervlakte kunnen worden gemaakt. Tevens is deze serie leverbaar in een groter kleurenpalet. Ook kunt u kiezen uit een gladde afwerking of houtstructuur. De prijs van deze serie ligt wat hoger.