XL Houten Jaloezieën

XL Houten Jaloezieën

Waar het bij de meeste aanbieders ophoudt qua afmeting gaan wij verder, met het duurzame, lichtgewicht en stabiele Paulownia hout.

360cm Breed

De jaloezieën zijn leverbaar tot een maximale breedte van 360 cm en tot een maximale hoogte van 300 cm, dit is mogelijk door de houtsoort die wordt gebruikt Paulownia hout

50 mm en 65 mm lamelbreedte

Op de webshop bieden wij alleen de 50 en 65 mm lamel aan in Paulownia hout ( er is eventueel ook een 90 mm lamel leverbaar, maar deze valt in andere prijsgroepen van het Paulownia assortiment en zijn niet te bestellen in de webshop). 

in de dag of op de dag

De jaloezieën kunnen worden geleverd voor plaatsing in de dag tussen 2 muren in of op de dag op de muur. Bij in de dag plaatsing wordt er een rechte houten kooflat geleverd om de metalen bovenbak/bovenrail af te dekken. Bij op de dag plaatsing wordt er een houten kooflat geleverd met aan beide zijde in verstek een (return) terug naar de muur om ook de zijkanten van de bovenbak/bovenrail af te dekken. Indien u maar aan 1 zijde een return nodig heeft moet u dit even apart aangeven. 

Eigenschappen

  • lichtgewicht houtsoort (waardoor grotere afmetingen mogelijk zijn)
  • zeer stabiele houtsoort (verantwoorde maximale breedte van 360 cm haalbaar)
  • niet geschikt voor vochtige ruimtes
  • niet rechtstreeks boven een warmtebron hangen (bijvoorbeeld radiator zonder vensterbank ertussen)
  • bij grotere breedtes raadzaam om elektrische bediening toe te passen indien veelvuldig gebruik omhoog en omlaag

Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel ons voor een afspraak om onze showroom te bezichtigen.