Diensten

Aannemers

Complete calculatie: Wij kunnen desgewenst de gehele calculatie uit uw handen nemen vanaf aanvraag onderaannemers/leveranciers (incl. repro-werk) tot aan de inschrijfbegroting toe.

Opleiding: Daar de vraag naar ervaren jonge calculatoren steeds groter wordt en deze binnen een organisatie i.v.m. tijdsdruk niet opgeleid kunnen worden, kunnen wij die taak van u overnemen. Wat betekent dit dan in de praktijk:

  • U neemt een (leerling) calculator aan.
  • Deze calculator wordt in overleg 3 tot 5 dagen per week geplaatst. (Hij of zij mag zich niet vervreemden van zijn of haar werkgever ivm diversen nevenactiviteiten bij u op kantoor en latere terugplaatsing)
  • Deze calculator calculeert, onder begeleiding van ons, een door u aangeleverd calculatiewerk.

Afhankelijk van opleidings- en kennisnivo van leerling calculator en omvang werk, zullen wij desgewenst in overleg het aangeleverde project mee calculeren c.q. ondersteunen. (Hierover kan een werkverdeling/afspraak gemaakt worden.)

Mutatie- en projectmatig onderhoud: Door jarenlange ervaring in het onderhoud kunt u ook terecht voor onderstaande werkzaamheden:

  • Het maken van koude- en warme opname’s.
  • Het opstellen en maken van opname- cq. uitvoeringslijsten.

Het opstellen en maken van calculatiebegrotingen.

Onderaannemers:

  • In de huidige markt worden erg veel offertes aangevraagd. Hiertoe dienen er keuzes gemaakt te worden welke offertes aangeboden kunnen worden. Om uw markt te verbreden is het mogelijk om het uittrekken van de hoeveelheden uit te besteden. Dit geeft minder druk op uw eigen organisatie, waardoor een juiste afwerkingen van de offertes gewaarborgd blijft. Voor het bepalen van de hoeveelheden valt te denken aan bijvoorbeeld, metselwerk, stukadoorwerk, tegelwerk, schilderwerk, systeemwanden, systeemplafonds etc.

Particulieren:

  • Het is voor u als particulier ten alle tijden interessant om een derde partij met kennis van de actuele marktprijzen voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden naar de offertes van de aannemer te laten kijken. Door het screenen van een offerte bent u beter voorbereid voor de daadwerkelijke uitvoering van de verbouwing / nieuwbouw. De gemaakte kosten zullen terugverdient worden in het beperken van het meerwerk en mogelijke onduidelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.